Publiserte artikler

Ny World Tour

I morgen skal Øivind Hordvik og Iver Horrem forsøke å kvalifisere seg til hovedrunden i World Tour i Shanghai i Kina. De er et av to norske par som skal delta i dobbeltturneringen. Det andre er Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr. Dette paret er imidlertid forhåndskvalifisert til hovedrunden i kraft av de gode resultatene de hadde i fjor, så de starter sine kamper først onsdag.

Onsdag skal også to norske kvinnelag forsøke å komme seg videre fra kvalifiseringen. Det er Kathrine Maaseide-Ingrid Tørlen og Janne Kongshavn-Ragnhild Aas. Det er ikke klart ennå hvem de norske lagene skal møte i sine første kamper. Det eneste som er klart, er at Hordvik-Horrem fikk bye i første runde og dermed bare trenger å vinne to kvalifiseringskamper for å være i hovedrunden. Og første motstandere blir vinnerne av kampen mellom LI Zhuoxin-Zhang Lizeng (CHN) og Shiratori-Imai (JPN).

Du finner resultatene og andre nyheter her. Der er også link videre til kvinneturneringen.

Legg igjen en kommentar