Publiserte artikler

Student-EM

Det arrangeres flere mesterskap for verdens studerende idrettsutøvere enn Universiaden, som Norge som kjent skal delta i i år. For eksempel arrangeres Student-EM, også kjent som European University Championships, i forskjellige idrettsgrener hvert år. Til forskjell fra Universiaden, er det oftest bare én idrettsgren som arrangeres et sted.

I sommer skal for eksempel Student-EM i volleyball arrangeres i Kragujevac i Serbia 10.-17. juli, mens mesterskapet i sandvolleyball går i Malaga i Spania 17.-22. juli. Til mesterskapet i Serbia har Norge meldt på lag fra Norges Idrettshøgskole. Dessuten skal Ellen Mari Burheim og Jens Olav Rydningen være dommere. Du kan følge mesterskapet her.

Vi har ikke oversikt om noen norske er påmeldt i sandvolleyball. Hjemmesiden for mesterskapet finner du her.

Legg igjen en kommentar