Publiserte artikler

Skra Belchatow i Polen

For sjuende gang på rad sikret Skra Belchatow seg seriemesterskapet for menn i Polen. Det stjernespekkede laget med spillere som Mariusz Wlazły, Karol Kłos, Bartosz Kurek, Michał Winiarski, Stephane Antiga, Jakub Novotny og Miguel Angel Falasca, for å nevne noen, fikk imidlertid god motstand av laget som var blitt nr. 3 i grunnserien, ZAKSA Kędzierzyn-Koźle. Zaksa vant den første finalekampen på Skras hjemmebane med 3-2, med deretter tok Skra de tre neste seirene. Bronsen gikk til laget som ble nr. 2 i grunnserien, Resovia Rzeszów.

For laget Darek Marszalek trente i starten av sesongen, og som nå er overtatt av norgeskjenningen Schuichi Mizuno, Pamapol Wielton Wieluń, er ikke situasjonen avklart. De spiller avgjørende kamper om å unngå nedrykk mot Fart Kielce, og i øyeblikket leder Fart Kielce med 2-1 i kamper i serien best av fem.

Legg igjen en kommentar