Publiserte artikler

Danske mestere

I løpet av påsken er de danske mesterne i begge klassene blitt kåret. I kvinneklassen måtte det fem kamper til før Brøndby kunne sikre seg mestertittelen med 3-2 i kamper etter 15-13 i avgjørende sett i den siste kampen mot Holte. Les mer her.

I klassen for menn tok Marienlyst sitt fjerde danske mesterskap på rad etter at Middelfart ble slått 3-1 i kamper. I den siste kampen ledet Middelfart 2-0 i sett, men måtte gi tapt. Tre av de fire kampene i finalen endte for øvrig 3-2, den siste 3-1, så det var uten tvil to jevnbyrdige motstandere som møttes. Du kan lese mer om den siste kampen her.

Som mange vet, gikk Lars Ivar Henriksen fra BK Tromsø til Marienlyst ved juletider. Om han har tilstrekkelig kamper til å kalle seg dansk mester, vet vi ikke, Marienlysts tropp er stor, men vi kan uansett gratulere ham med å være med på et vinnende lag.

Ellers er det vel grunn til å merke seg at både den svenske og den danske serien blir avgjort først nå, mens norske lag avsluttet sin sesong for en måned siden. Blir norsk volleyball nest best i Norden, noe som er NVBFs mål, ved å ha en måneds kortere kampsesong enn de andre?

Legg igjen en kommentar