Publiserte artikler

Tours franske cupmestere

Tours vant for tredje gang på rad den franske cupen da de slo Beauvais 3-0 (25-23, 25-20, 28-26) i finalen i går. Den franske cupen ble avsluttet som en Final Four i Coubertin-hallen i Paris, og finalen ble spilt foran 3000 tilskuere. I semifinalen slo Tours Rennes med 3-1, mens Beauvais slo Chaumont med de samme sifrene.

Beauvais er, som mange volleyballinteresserte vet, klubben Geir Eithun (trolig) avsluttet sin profesjonelle karriere i. Til denne sesongen hadde klubben hentet den mangeårige franske stjernen Frantz Granvorka. Etter finaletapet kunngjorde 35-åringen at han nå legger opp, i og med at Beauvais ikke har kvalifisert seg til seriesluttspillet som tar til i morgen. Beauvais kom nemlig bare på 10. plass i grunnserien, mens Tours var suveren vinner og også er klar favoritt til å bli seriemester.

Legg igjen en kommentar