Publiserte artikler

Universiadelagene

Som kjent har Norge meldt på lag til volleyball i Universiaden i Shenzhen i Kina både i klassen for kvinner og i klassen for menn. Deltakelse for begge lagene er bekreftet. Kvinneklassen ble fulltegnet med 16 lag, mens det bare var påmeldt 22 lag i klassen for menn, der det var plass til 24.

I tre dager har det nå vært møte i Shenzhen for delegasjonsledere fra de forskjellige deltakerlandene. Møtet ble avsluttet med at puljene ble trukket i lagsportene basketball, fotball, vannpolo og volleyball. I volleyball ga trekningen Norge følgende puljemotstandere:
Kvinner: Russland, Thailand og Hong Kong
Menn: Kina, Canada, Sveits og Australia

Vi ser ellers at Sverige skal delta med lag i begge klasser. Hele trekningen finner du her.

Mennenes kamper vil foregå i tiden 12.-22. august, kvinnenes 14.-21. Og de som var med sist Norge hadde volleyballag i Universiaden, i 1999, vil helt sikkert samstemme i at her vil de som deltar få en uforglemmelig opplevelse.

Legg igjen en kommentar