Publiserte artikler

Power Cup

Power Cup har vært arrangert årlig i Finland siden 1985 og er verdens største ungdomsturnering. I år skal den avvikles i Lahti i dagene 9.-12. juni, og arrangørene har nå åpnet for påmelding. Siste frist for påmelding er 8. mai.

Det som er spesielt med turneringen, bortsett fra at den er stor, er at alle kampene spilles utendørs. Det er mange forskjellige klasser, og spillerne må være født mellom 2002 og 1989 (selv om det annet sted står at spillerne kan være ned til 7 år) . Arrangørsted skifter fra år til år. I fjor var turneringen i Seinäjoki, i år altså i Lahti. Sist gang turneringen var i Lahti, ble det satt deltakerrekord. Da var 951 lag med 8500 spillere i sving.

Du kan lese mer om turneringen her. Påmelding foretar du fra denne linken, der du også finner flere opplysninger.

Legg igjen en kommentar