Publiserte artikler

Kvalifisering til 1. divisjon

Ålesund VBK har avholdt kvalifiseringsturnering til 1. divisjon i Ørskoghallen i helgen. I kvinneklassen deltok tre lag, i klassen for menn fire. Reglementet tilsier at de to beste lagene fra kvalifiseringen er klare for neste sesongs 1. divisjon, men dersom divisjonen ikke er fulltallig, kvalifiserer også lag nr. 3 seg.

Resultatet fra helgens turnering ble at KFUM Stavanger vant kvinneklassen foran Koll 2, mens Ålesund ble nr. 3.

I klassen for menn var det jevnt mellom tre lag som alle vant to kamper og tapte en, mens Ålesund tapte alle sine. Best settforskjell og dermed vinner av turneringen, ble Randaberg 2, mens Farsund ble nr. 2 og Koll 2 nr. 3.

Neste sesong blir det dermed to nye elitelag som får gitt sine nest beste god kamptrening i 1. divisjon. Uventet var det at mennene til Koll 2, som har satset hardt i årets rankingturneringer i 1. divisjon, ikke greide en av de ledige plassene. Noe overraskende ellers for en utenforstående, er det at kampene i en så viktig turnering spilles som best av tre sett.

Alle resultatene finner du her, og det er reportasjer på hjemmesidene til Koll og Randaberg, samt i Farsunds Avis.

Legg igjen en kommentar