Publiserte artikler

Norge til Universiaden

Norges Studentidrettsforbund (NSI) melder på sine nettsider at Norge får være med i Universiaden i Shenzhen i Kina med lag i begge klasser. Universiaden er en kjempeturnering, klart større enn f.eks. vinter-OL. Sist gang Norge deltok med volleyballag var 1999. Da deltok et lag i klassen for menn i Universiaden på Mallorca.

Universiaden i Shenzhen avvikles i tiden 12.-23. august, og volleyballdelen varer omtrent hele tiden. I alt står 24 idrettsgrener på programmet, og Norge er foruten volleyball, forhåndspåmeldt i friidrett, sandvolleyball, turn, skyting, sykling, taekwondo og svømming.

For å kunne delta i Universiaden må deltakerne være studenter født mellom 1993 og 1983. Norges Volleyballforbund vil stå for uttaket av lagene, og for Norges del betyr det at NVBF vil kunne sende tilnærmede landslag. Og deltakelsen vil bli en opplevelse for livet. Her vil spillerne møte nåværende og kommende stjerner, samtidig som de treffer topputøvere fra mange idretter.

Les mer på NSI nettsider, studentidrett.no.

Legg igjen en kommentar