Publiserte artikler

NM U16

I morgen starter sesongens siste norgesmesterskap for de aldersbestemte klassene, om vi da unntar veteranmesterskapet. Det er spillerne født i 1995 eller senere som skal i ilden for å gjøre opp om hvem som har det beste laget. Mesterskapet går i Haukelandshallen i Bergen, og mens jenteklassen er fylt opp med 16 lag, deltar bare 14 i gutteklassen. Haukelandshallen har vært åsted for mesterskap de to foregående årene også, da i klassene U17 og U19. Begge har vært arrangert på en utmerket måte, spesielt har åpnings- og avslutningsdelen vært minnerike, og bankettene har også blitt svært populære.

Vi tør ikke tippe noen favoritt, men de to foregående årene møttes Sortland og Øksil i finalen i jenteklassen, med Sortland som vinner begge gangene. Og gutteklassen i fjor vant KFUM Haugesund foran Førde.

Som i de forrige mesterskapene i Haukelandshallen vil en kamp i hver sesjon bli referert fortløpende på nettsiden til Hordaland Volleyballkrets. Dessuten vil finalene bli streamet live. Arrangørens hjemmeside finner du her, og resultatene vil komme i CupAssist med det samme en kamp er ferdigspilt.

Legg igjen en kommentar