Publiserte artikler

Europacupvinnere

Det ble en debutant i europacupsammenheng som hentet hjem tittelen i årets CEV-cup for kvinner. Italienske Chateau d’Ax Urbino hadde aldri deltatt i europacupen før, men når de først gjorde det, gikk de like godt helt til topps. Dynamo Krasnodar var blitt slått 3-0 i bortekampen, men i hjemmekampen i Urbino i går gjorde de det ikke enkelt for hjemmelaget, og de 3.000 tilskuerne ble lenge satt på pinebenken etter at Krasnodar vant det første settet. Men etter hvert ordnet det seg for Urbino, og de vant kampen og dermed trofeet. Settsifre 18-25, 25-19, 25-19, 25-16.

I Challenge Cup måtte det nødvendigvis bli seier til et lag fra Aserbajdsjan, etter som det var to lag fra hovedstaden Baku som spilte finale. Vinner ble Azerrail etter at Lokomotiv ble slått 3-1 i begge finalekampene.

Og dermed er årets europacupsesong over.

Legg igjen en kommentar