Publiserte artikler

Svensk sluttspill

Det blir bare en nordmann som har mulighet til å bli svensk mester i år etter at Kristian Lunds Örkelljunga ble slått 3-1 i kamper av Sollentuna i sluttspillets semifinale. Dermed gjenstår bare Torgeir Dalen etter at Falkenberg slo ut Tierp i sine semifinaler, også de med 3-1 i kamper.

Finalene, også de i best av fem kamper, starter i dag. Og etter som Sollentuna vant grunnserien, Falkenberg ble nr. 2, har de fordel av hjemmebane i en eventuell femte kamp. Og dermed er det også de som starter med hjemmebane. Sollentuna må nok regnes som favoritter i sluttspillet, de var 11 poeng foran Falkenberg i grunnserien (50 mot 39). På den annen side har Falkenberg vunnet både den svenske cupen og Grand Prix, og i den siste var nettopp Sollentuna motstander. Så ingen ting er avgjort. Kampstart i dag er kl. 16:00, og det er livescore med statistikker her. Falkenbergs hjemmeside finner du her, Sollentunas her.

Kvinnenes sluttspill i Sverige holder fortsatt på med semifinalene. I den ene leder Engelholm 2-0 i kamper over Sollentuna, i den andre står det 2-1 mellom Katrineholms og Lindesberg.

Legg igjen en kommentar