Publiserte artikler

NM U19

I dag starter NM U19 i Førde. Tolv guttelag og seksten jentelag skal kjempe om NM-tittel og premier, og de første kampene settes i gang kl. 13. Vi ser også i dette mesterskapet problemer med å fylle opp klassene. I NM U21 var ikke et eneste jentelag påmeldt, og heller ikke i gutteklassen var det nok lag påmeldt til at det kunne godtas som NM. Noe av grunnen til det siste, var nok også at NVBF brøt sin egen vedtatte rulleringsordning og flyttet mesterskapet fra region Nord-Vest til region Nord, og at et tilbud om deltakelse i en juniorlandslagsturnering med tilhørende samling ble tatt i mot, noe som ga frafall av aktuelle NM-spillere. Men i alle NM i år mangler lag i gutteklassen, mens jenteklassen både i U16, U17 og U19 har på plass alle de 16 lagene det er mulig å ha med.

Uansett tror vi det blir et vellykket mesterskap i Førde i år. Koll er tittelforsvarer i begge klassene. De fleste spillerne i denne gyldne generasjonen er imidlertid for gamle til til aldersgrensen født 1992 og senere og vil få slite med å forsvare fjorårsmesterskapet. Men det drives likevel så godt i klubben at vi regner med å se Koll høyt på resultatlisten uansett. Så vil vi etter finalene søndag se om vi har fått nye lag i toppen.

Mesterskapets offisielle åpning er kl. 12:30 i dag, jentefinalen går søndag kl. 13:00, guttefinalen søndag kl. 15:00. Arrangørens hjemmeside finner du her, resultatene kommer på CupAssist.

Legg igjen en kommentar