Publiserte artikler

Bruno til Italia

Det italienske serie A1-laget Casa Modena har hentet den brasilianske landslagsoppleggeren Bruno Mossa Rezende, sønn av Brasils landslagstrener Bernardinho. I Modena skal han erstatte den finske oppleggeren Mikko Esko som er ute i en måned etter brukket lillefinger på høyre hånd og påfølgende operasjon. Bruno, 24 år og 190 cm høy, vil være klar til Modenas siste seriekamp mot Acqua Paradiso Monza Brianza søndag. Dette fordi laget hans i Brasil, Cimed Florianopolis, ble slått ut i kvartfinalen i sluttspillet.

Modena ligger i øyeblikket på fjerdeplass i serien, men kan bli forbigått både av søndagens motstander og Sisley Treviso før kvartfinalene i sluttspillet starter neste torsdag. Bruno vil dermed bli en viktig brikke for laget framover, et lag med flere kjente spillere, som  cuba-italieneren Angel Dennis, den russiske landslagsspilleren Juri Berezhko og nederlenderne Dick Kooy og Wytze Kooistra. Modena tapte forøvrig sin forrige seriekamp mot Verona 2-3. Bruno presenteres på en pressekonferanse i dag. Les mer her.

Legg igjen en kommentar