Publiserte artikler

Europacupfinaler

Det nærmer seg nå slutten på europacupsesongen 2010-2011. De eneste vinnerne som gjenstår å kåres, er i CEV-cupen og i GM Capital Challenge Cup, begge for kvinner. Begge finalene spilles her som best av to kamper, der vinneren kåres i et Golden Set om det står 1-1 i kamper.

De vil kåre vinneren først i Challenge Cup. I den første kampen i det hel-aserbajdanske oppgjøret vant Azerrail Baku i går 3-1 (23-25, 25-20, 25-16, 25-22) over Lokomotiv Baku. Den endelige kampen spilles lørdag 2. april.

I CEV-cupen er finalistene Dynamo Krasnodar fra Russland og Chateau d’Ax Urbino fra Italia. De spiller sin første kamp i kveld kl. 17:00 i Russland, mens den avgjørende kampen går i Italia søndag kl. 20:30. Alle kampene vil ble streamet på laola1.tv, også kampen i Baku lørdag, som går kl. 15:00.

Legg igjen en kommentar