Publiserte artikler

TVN til topps

ToppVolley Norge hadde en stor helg i rankingturneringen for 1. divisjon i Bjørnholthallen i Oslo. Begge skolens førstelag vant nemlig sine klasser. Jentelaget slo Kolls andrelag 2-0 (25-22, 25-14) i finalen. Like klart ble guttenes seier over Nyborg 2: 25-14, 25-19. Sterk innsats av ungdommene.

Den totale rankingtabellen er dermed ferdig, og den viser at NTNUI Volleys andrelag som i fjor stikker av gårde med seieren i kvinneklassen, selv om de måtte nøye seg med femteplass i Oslo. De har imidlertid vunnet de to andre turneringene og gått til topps i sin avdeling, så seieren er fullt fortjent. Bytter de kanskje plass med førstelaget i eliteserien?

TVN ble nr. 2 på totalrankingen. Selv om laget vant sin avdeling, er det bare blitt to niendeplasser på de andre turneringene, så totalt havnet de 43 poeng bak NTNUI. Førde ble nr. 3.

Også i herreklassen ble det reprise på toppen. OSIs tredjeplass holdt til å holde Nyborg 2 bak med 323 mot 305 poeng. Åsheim, som også hadde mulighet til topplass, skuffet stort i Oslo og ble bare nr. 14 der. Det holdt imidlertid til å holde TVN, som bare har spilt to turneringer, bak seg.

Resultatene fra rankingturneringen finner du her, mens totalrankingen ligger her.

Legg igjen en kommentar