Publiserte artikler

Alison King of the Beach

Alison Cerutti, King of the Beach

King og Queen of the Beach er en årviss turnering i Brasil, der de åtte beste kvinnene og åtte beste mennene siden 1999 har gjort opp om hvem som er den beste spilleren. De åtte spillerne deles i to grupper og alle spiller en ensettskamp med en av de andre i gruppen som makker. Den beste spilleren i hver gruppe går så til en finale som spilles best av tre sett, og der de kan velge hvilken som helst av de andre som makker, med unntak av at de ikke kan velge den de ellers spiller fast med.

I helgen ble mennenes kåring foretatt. Alison vant den ene puljen, og valgte Bruno som sin makker, mens hans vanlige makker Emanuel, valgte sin gamle makker Ricardo. Alison og Bruno hadde små problemer med å vinne 21-19, 21-14, og Alison Cerutti er dermed årets King of the Beach. Du kan lese mer om kåringen her, og på bloggen til Kongshavn/Aas kan du også få noen inntrykk.

Kvinnenes Queen of the Beach ble kåret forrige helg, og her ble Larissa vinner etter å ha slått sin partner Juliana i finalen.

Legg igjen en kommentar