Publiserte artikler

Sisley Treviso vant CEV-cupen

Vinner av CEV-cupen: Sisley Treviso. Foto: CEV

Det var fordel  Zaksa Kedzierzyn-Kozle da Sisley Treviso kom på besøk for å spille andre og avgjørende finalekamp i CEV-cupen 2011. Ikke bare hadde Kedzierzyn-Kozle 3.500 tilhengere i ryggen, de hadde også vunnet den første kampen på bortebane med 3-2. Og kampen startet også på beste måte for hjemmelaget. Treviso virket bortkomne, og hadde bare greid 2 poeng ved første tekniske time out. Og selv om spillet begynte å bedre seg for italienerne, gjorde de for mange feil til å ha mulighet på settet. 25-19 til polakkene.

Men Treviso kom tilbake, sterk serve og solid angrep fra finalespillets MVP, Allesandro Fei, samt god innsats fra de to midtspillerne Bjelica og Bontje, ga de tre neste settene til Treviso. Dermed var det klart for Golden Set, og dette gikk til italienerne med 15-11. Med det vant laget sitt 33. trofe. Les mer om kampen her.

I ettermiddag avgjøres finalen i den cupen Nyborg deltok i, GM Capital Challenge Cup. Motstandere er Arkas Izmir fra Tyrkia og Lube Banca Marche Macerata fra Italia. Macerata vant det første oppgjøret 3-0 og er nok favoritter. Men 3-0-seieren var knepen, bl.a. 41-39 i andre sett, og som vi har sett i flere av europacupkampene denne sesongen, så har flere av oppgjørene blitt avgjort først i Golden Set. Kampen vises fra kl. 16:00 på laola1.tv.

Legg igjen en kommentar