Publiserte artikler

Randaberg i sølvkamp

Med det poenget Randaberg tok i gårsdagens kamp mot Nyborg, lukter laget nå på sølv i årets serie. Før helgen slåss i realiteten tre lag om de to gjenværende medaljene etter at Nyborg var klar gullvinner for to uker siden. Førde har lenge hatt taket på plass nr. 2 på tabellen, men de har rotet bort poeng i det siste og ligger nå utsatt til. Koll er det tredje laget som kunne ta medalje, men etter at de tapte 1-3 for Kristiansund i dag, er det klart at de blir nr. 4.

Dermed gjenstår fordelingen av medaljene mellom Førde og Randaberg. Begge lagene har en kamp igjen. Førde tar mot Nyborg og Randaberg reiser til Tromsø. Forutsetningene er greie: Tar Førde poeng blir de nr. 2. Det blir de også om Randaberg avgir poeng. Tabellen ser du her.

Kampen mellom Randaberg og Nyborg var svært underholdende for publikum. Det svingte hele tiden, og det var aldri mulig å forutsi hvilket av lagene som ville vinne, Randaberg ledet for eksempel 12-10 i avgjørende sett. Men avslutningen gikk til Nyborgs fordel, og med det tok laget sin seier nr. 30 på rad i eliteserien. Les mer i Bergens Tidende, Randabergs hjemmeside, Bygdebladet og Aftenbladet.

Det har vært problemer med Poengliga denne helgen, det var derfor ikke mulig å registrere kampen i går, og heller ikke de to elitekampene i dag. En helt uoffisiell oversikt viser følgende poengfangst for spillerne på de to lagene. Tallene er i rekkefølge serve – blokk – angrep – totalt.
Randaberg
Tom Harald Mossmann: 1 – 0 – 23 = 24
Emil Dreyer: 3 – 0 – 12 = 15
Tony Zylstra: 1 – 3 – 9 = 13
Mitch van den Bosch: 0 – 2 – 5 = 7
Gøran Rønneberg: 0 – 0 – 7 = 7
Brage Roalkvam: 2 – 2 – 1 = 5
Kristoffer Døring: 1 – 0 – 0 = 1
Nyborg
Ole Martin Helland: 0 – 3 – 21 = 24
Andrej Khanevski: 1 – 1 – 16 = 18
Ørjan Siljander: 2 – 3 – 9 = 14
Kristian Mjelde Bjelland: 0 – 3 – 5 = 8
Andre Tolleshaug: 0 – 3 – 4 = 7
Tore Hordvik: 2 – 0 – 0 = 2

Totalt fordelte poengene seg slik:
Randaberg: 8 ess, 7 blokker, 57 angrep, 29 motstanderfeil = 101
Nyborg: 5 ess, 13 blokker, 55 angrep, 36 motstanderfeil = 109

Legg igjen en kommentar