Publiserte artikler

EM-finale til Kristiansand

Det europeiske forbundet, CEV, melder at finalen i EM i sandvolleyball skal gå i Kristiansand i dagene 9.-14. august. CEV har slitt litt med å få avviklet EM-runder etter at de fikk problemer med å få inn pengene fra marketingselskapet som skulle stå for dette. Dermed måtte også utøverne vente på pengene de hadde rett på. Men det ble avviklet en vellykket finale i Berlin i fjor, en finale som gikk uten norske lag, og der klassen for menn ble vunnet av Nummerdor-Schuil fra Nederland og kvinneklassen av Goller-Ludwig fra Tyskland.

I år vil det også bli en europeisk masters, i tillegg til diverse Challenger- og Satellite-turneringer, som jo nå som kjent er frigitt fra FIVB til de kontinentale forbundene. Den europeiske mastersturneringen skal foregå i polske Niechorze i tiden 19.-24. juli. Les mer hos CEV.

Så da vil det likevel bli topp sandvolleyball i to byer i Norge i år også, for som vanlig vil Grand Slam i World Tour gå i Stavanger, mens FIVB-turneringen som tidligere har gått i Kristiansand, nå vil bli erstattet med EM-finale. Kanskje ikke noe dårlig bytte? Les også mer hos World Event, som som vanlig vil stå bak de store sandvolleyballarrangementene i Norge. Her er link til nyheten i Fædrelandsvennen, og hva Raymond Wardenær skriver om det første EM i sandvolleyball, som også gikk i Norge, kan du lese her.

Legg igjen en kommentar