Publiserte artikler

Final Four-feltet ferdig

Det er nå klart hvilke lag som følger arrangørlaget BetClic Trentino og Jastrzebski Wegiel til Final Four i mennenes Champions League. Onsdag slo PGE Skra Belchatow Zenit Kazan 3-1 på bortebane. Og etter som de hadde tapt 2-3 hjemme, måtte et Golden Set til. Dette vant Kazan 15-11. Les mer om kampen her.

I går var det enda et russisk lag sin tur til å gå til sluttspillet via et Golden Set. Dynamo Moskva hadde slått Bre Banca Lannutti Cuneo 3-1 i Italia, men hjemme ble det tap med de samme sifrene. Og i det avgjørende settet var russerne sterkest og vant 15-11. Les mer her.

Golden Set har dermed virkelig vært i sving i playoff 6. I alle de tre oppgjørene som er blitt spilt, har avgjørelsen falt ved hjelp av dette. Siden lag fra samme land må møtes i semifinalen, får Dynamo Moskva Zenit Kazan som motstander, mens BetClic Trentino møter  Jastrzebski Wegiel. Sluttspillet går i Bolzano 26.-27. mars.

Legg igjen en kommentar