Publiserte artikler

Velasco overtar Iran

Julio Velasco

Trenerlegenden Julio Velasco har inngått en to-års kontrakt om å trene Irans herrelag, melder FIVB. Velasco, som måtte gi seg som trener for de spanske mennene tidligere i sesongen på grunn av Spanias økonomiske problemer, har fått store utfordringer på skuldrene. Det iranske forbundets målsetting er intet mindre enn å kvalifisere seg til OL i London, vinne det asiatiske mesterskapet i Teheran i september, og å kvalifisere seg til World League.

Argentineren Velasco (59 år) startet det italienske underet i 1989 da han via EM-kvalifiseringen på Dysjaland førte Italias menn til flere EM- og VM-titler. Han har også trent Tsjekkias herrelag, og kvinnene til Italia, og før landslagskarrieren hadde han suksess med italienske klubblag. Velasco erstatter nå Hussein Maadani, som har trent laget de siste tre årene.

Legg igjen en kommentar