Publiserte artikler

Jastrzębski Węgiel til Final Four

Noliko Maaseik knuste Jastrzębski Węgiel 3-0 (25-12, 25-16, 25-23) foran 3.000 hjemmetilhengere i playoff 6-kampen i Champions League i går. Det hjalp bare så lite etter som Jastrzębski Węgiel hadde vunnet på hjemmebane 3-2 for en uke sidene, og i går vant det «gylne settet» som dermed ble nødvendig, med 17-15. Jastrzębski Węgiel er dermed som det første laget klart for mennenes Final Four. Du kan lese mer om kampen her.

Final Four skal arrangeres i Bolzano i Italia med Trentino BetClic som hjemmelag. I kveld blir enda et lag klart. Da møtes Zenit Kazan og PGE Skra Belchatow i Kazan. Hjemmelaget har en 3-2-seier å gå på, men kan likevel ikke føle seg sikre. Laola1.tv viser kampen streamet klokken 16:00.

Det siste oppgjøret i playoff 6 spilles i morgen og går mellom Bre Banca Lannutti Cuneo (ITA) og Dynamo Moskva (RUS). Også denne kampen vil gå på laola1.tv. Kampstart kl. 17:00.

Legg igjen en kommentar