Publiserte artikler

Tyske cupmestere

Finalene i den tyske cupen ble spilt i går. Som i de seneste årene ble de to kampene spilt i Gerry Weber Stadion i byen Halle, og 9.600 tilskuere skapte en fantastisk ramme rundt de to finalene. Kvinnelagene var først i aksjon. Motstandere her var lagene som ligger som nr. 4 og 5 på serietabellen i øyeblikket, henholdsvis Stuttgart og Suhl. Stuttgart hadde ikke nevneverdige problemer med å ta hjem seieren og vant 3-0 (25-21, 28-26, 25-20) etter 89 minutter.

Herrefinalen ble mer langvarig, og var også drømmefinalen mellom lagene som ligger likt i toppen av den tyske eliteserien, bare skilt på settforskjellen. På tabellen er Friedrichshafen foran Generali Haching, men i cupen vant nå Generali Haching sin tredje finale på rad. Med 25-21, 25-22, 16-25, 20-25, 20-18, og etter å ha avverget to matchballer, kunne laget fra München etter to timer og seksten minutters spill til slutt juble for nok en pokal.

Les mer hos CEV og på de tyske ligasidene.

Legg igjen en kommentar