Publiserte artikler

Verdensrekordtangering

Den colombianske spilleren Madelayne Montaño har tangert verdensrekorden for antall scorete poeng i en tellende kamp. I en seriekamp for sitt koreanske klubblag KT&G Hungkuk mot GS Caltex vant hun i alt smått utrolige 53 poeng. Vi vet ikke hvordan de 53 poengene fordelte seg. Etter som koreanske klubblag bare har lov til å ha en utlending på laget, er det naturlig at hun får mange legg. Men vi undrer jo på om noen av de andre spillerne får noen i det hele tatt. Det er heller ikke første gang Montaño tar mange poeng. For samme klubb har hun tatt både 43 og 44 poeng denne sesongen.

Med 53 poeng er hun likt med cubanske Yumilka Ruiz, som tok 53 i 2005 for det russiske laget Ekaterinburg Moskva, og Kroatias Barbara Jelic-Ruzic, som oppnådde samme antall i EM i 1999. Du finner flere kvinner som har vunnet mange poeng her.

Legg igjen en kommentar