Publiserte artikler

Kaziyski årets spiller

Matey Kaziyski er blitt kåret til årets volleyballspiller i Bulgaria for år 2010. Det er tredje gang Kaziyski har fått denne utmerkelsen, de to forrige kom i 2007 og 2009. Kaziyski er som kjent en av stjernene på det som trolig er verdens beste klubblag i øyeblikket, Diatec Trento Trentino, og den 26 år gamle, 203 cm høye, kantspilleren med imponerende 370 cm i rekkevidde, er selvsagt også fast på Bulgarias landslag.

Det var nettstedet Sportal.bg som sto for utnevningen. I en avstemming i deres regi over to måneder, ble det avgitt i alt 10.764 stemmer. Av disse fikk Kaziyski 4.782. Nr. 2 ble en annen spiller i den italienske toppserien, den bulgarske landslagskapteinen Vladimir Nikolov, som til daglig spiller for Bre Banca Lannutti Cuneo. Han fikk 1.406 stemmer. Nikolov vant forøvrig avstemmingen i 2005 og 2008.

Legg igjen en kommentar