Publiserte artikler

Champions League

I kveld er det igjen mulig å se streamet toppvolleyball på laola1.tv. Klokka 18:00 spilles det første av de tre oppgjørene i mennenes sekslagsplayoff. Jastrzebski Wegiel fra Polen er vertskap når belgiske Noliko Maaseik kommer på besøk (les mer hos CEV). Hvem som skal få de to siste plassene i Final Four, avgjøres i oppgjørene Bre Banca Lannutti Cuneo (ITA) – Dynamo Moskva (RUS) og PGE Skra Belchatow (POL) – Zenit Kazan (RUS). Det første av dobbeltoppgjørene mellom disse spilles i morgen. Returkampene går neste uke.

I kvinneklassen er det klart for avgjørende kamper. Alle tre spilles torsdag, og kampoppsettet er slik (resultat fra første kamp i parantes):
Rabita Baku (AZE) – Bank BPS Fakro Muszyna (POL) (3-0)
Scavolini Pesaro (ITA) – Voléro Zürich (SUI) (3-1)
VakifGunesTTelekom Istanbul (TUR) – Eczacibasi VitrA Istanbul (3-0)

Vinner lagene hver sin kamp, avgjør et Golden Set til 15 hvem som går til Final Four.

Legg igjen en kommentar