Publiserte artikler

Cupfinalistene klare

I går ble finalistene både i CEV-cupen og Challenge Cup for menn klare. Lørdag tok Sisley Treviso den ene finaleplassen i CEV-cupen. I går ble det klart at de får Zaksa Kedzierzyn-Kozle som motstander, etter at polakkene først vant 3-0 (25-23, 33-31, 25-22) over CSKA Sofia i den ordinære returkampen, for deretter å vinne det Golden Set som ble nødvendig etter som bulgarerne hadde vunnet den første kampen (også 3-0). Og foran 2.800 tilskuere ble det avgjørende settet vunnet 15-12. Les om kampen her.

I finalen i Challenge Cup vil Lube Banca Marche Macerata fra Italia møte tyrkiske Arkas Izmir. Dette etter at Izmir måtte bruke Golden Set for å avgjøre mot Posojilnica AICH/DOB fra Østerrike, mens Macerata hadde to relativt greie seire mot EA Patron fra Hellas. Les her.

I kvinnenes turneringer skal ennå en runde spilles før finalistene er klare.

Legg igjen en kommentar