Publiserte artikler

Treviso til finale

Den første av de to finalistene i mennenes CEV-cup ble klar i går. Etter at Sisley Treviso hadde slått Asseco Resovia Rzeszow (POL) med 3-2 på bortebane onsdag, var det i går klart for returkamp. Italienerne hadde flyttet kampen til Belluno, en times kjøretur fra Treviso, og 1920 tilskuere fikk se polakkene skaffe seg overtak i kampen med 28-26 i første sett, mye takket være solid angrepsspill av Resovias tyske stjerne György Grozer, og de så vel også da mulighetene for at det kunne bli et Golden Set.

Treviso snudde imidlertid kampen, mye takket være 31 poeng fra Alessandro Fei (70% kill), og via 25-21, 25-21, 26-24 er de klare for sin femte finale i CEV-cupen. Motstander blir enten CSKA Sofia fra Bulgaria eller Zaksa Kedzierzyn-Kozle fra Polen. De spiller avgjørende kamp i Polen i dag etter at Sofia vant den første 3-0. I dagens kamp er Tim Kaaber andredommer. Finalene spilles 8./9. og 12./13. mars. Les mer om kampen hos CEV.

Legg igjen en kommentar