Publiserte artikler

Nyborg seriemestere

I det Koll vant sitt andre sett i dagens eliteseriekamp mot Førde, var det klart at Nyborg er seriemestere sesongen 2010-2011. Dermed blir det som skulle bli sesongens seriefinale i morgen et lite antiklimaks, for når Nyborg tar mot Førde i Stemmemyrshallen i morgen kl. 15:00, har Førde ingen mulighet til å ta igjen Nyborg på tabellen, uansett hva resultatet i morgen blir.

Dermed går ikke alle mesterskapene til Førde denne sesongen. De er blitt norske og nordiske mestere, men den gjeveste titelen i Norge går til titelforsvarer Nyborg. Og så vil tiden vise hvem som tar den tredje, Grand Prix, den siste helgen i mars.

En del finner det kanskje overraskende at Koll har så godt tak på Førde i denne kampen. Men en liten forklaring er det at Førde mangler flere av spillerne som ble norgesmestere. I denne kampen må de av ymse årsaker unnvære både Geir Eithun, Mantas Belaglovis, Kristoffer Sundal, Lars Fredrik Tvinde og Jonas Kvalen fra det laget. Men det skal også nevnes at Koll har slått Førde denne sesongen med alle disse på laget, så Koll er i siget.

Førde er faktisk nå i den situasjonen at i stedet for å kikke oppover på tabellen, må de se bakover for ikke å miste sølvet. For både Randaberg på tredje og Koll på fjerde har muligheten til å gå forbi.

Poengliga for Koll-Førde finner du her. Koll vant til slutt 3-0 (25-18, 25-18, 25-15).

Kommentarer (1)