Publiserte artikler

Innendørs satellitt

Etter at mennene hadde historiens første innendørs satellitturnering i Aalsmeer i Nederland i begynnelsen av januar (med Horrem-Hordvik på 7. plass), går i disse dager kvinnenes første innendørsturnering av stabelen. Det er en satellitturnering i CEV-regi som spilles i Anapa i Russland, en liten ferieby ved Svartehavet. Turneringen er for både kvinner og menn, og går uten at norske lag deltar.

Høyest ranket av de 12 lagene i hovedrunden er Hüttermann-Schumacher fra Tyskland på kvinnesiden og hjemmefavorittene Likholetov-Koshkarev på herresiden. Hovedrundekampene startet i går og finalene spilles i morgen. Resultatene fra turneringen finner du her, og en del artikler, blant annet med intervju med den amerikanske beachlegenden Randy Stoklos, som er på besøk i Anapa, finner du her.

Legg igjen en kommentar