Publiserte artikler

Europacup på laola1.tv

Tim Kaaber dømmer semifinale i europacupen

I kveld er det klart for nye europacupkamper. Mennenes Champions League har fri denne uken, mens de tre kvinnekampene som leder fram til de tre lagene som kvalifiserer seg til Final Four, spilles i morgen og torsdag.

Det vil likevel vises europacupvolleyball på laola1.tv i dag. Klokken 18:30 går den første semifinalekampen i CEV-cupen mellom CSKA Sofia fra Bulgaria og polske Zaksa Kedzierzyn-Kozle.

Det er polsk også i den andre semifinalen. I morgen kl. 20:30 tar Asseco Resovia Rzeszow mot Sisley Treviso fra Italia. Returkampene spilles allerede henholdsvis søndag og lørdag, mens også finalen spilles som borte-hjemmeoppgjør i denne cupen. Datoer her er 8./9. og 12./13. mars.

At norske lag har spilt europacup denne sesongen gir seg også utslag i dommeroppgaver. Tim Kaaber får en fin fjær i hatten når han drar til Polen for å være andredommer søndag. En semifinale i en europacup er ikke å forakte. Sist søndag var han andredommer i kampen Nyborg-Kristiansund, så får noen hver bedømme hva som er mest utfordrende.

Legg igjen en kommentar