Publiserte artikler

Treningstur til Brasil

Sunnfjord Folkehøgskule på Ipanema

Beach & volleyball-linja på Sunnfjord Folkehøgskule arrangerer hvert år trenings- og studietur til utlandet. Iseptember reiser linja til Alanya i Tyrkia, i februar er Brasil målet. Så de siste dagene har linja vært i Brasil, der de både har trent ute i Rio på Copacabana, og der de i år for første gang har fått adgang til det brasilianske forbundets treningsanlegg Saquarema, som ligger en to timers kjøretur fra Rio de Janeiro. Her holder de brasilianske juniorlandslagene til.

Mellom alle treningsøktene, får også sunnfjordelevene tid til andre ting, som å se fotballkamp på Maracana, ta jeeptur til Kristusstatuen, ta de to taubanene opp på Sukkertoppen, besøke Saaramarkedet, danse Forro med Daniel og Vitor på Rio Scenarium og mye mer.

Linjas hjemreise til kjøligere breddegrader starter i dag. På bloggen til elevene kan du lese mer om årets opphold.

Legg igjen en kommentar