Publiserte artikler

Numme legger opp

Etter å ha fått med seg det meste en norsk volleyballspiller kan oppleve, 37 landskamper, en proffsesong i Finland og norsk og nordisk mesterskap med klubben i sitt hjerte, Førde Volleyballklubb, har Nils Edvin Numme bestemt seg for å legge opp som volleyballspiller på toppnivå, kan vi lese hos NRK Sogn og Fjordane.

Nils Edvin er bare 27 år, men ønsker likevel å trappe ned toppsatsingen. Mye på grunn av at han har slitt med en langvarig skulderskade, men også fordi han ønsker mer fritid. Tapt for volleyballen er han uansett ikke. Etter kateketutdannelsen er han nå ansatt på beach & volleyball-linja på Sunnfjord Folkehøgskule. Så født og oppvokst i Farsund, ser det ut til at han i likhet med sitt bysbarn, den tidligere Førdetreneren Arild Undheim, har tenkt å slå seg ned i Førde i lang tid.

Og han fortsetter uansett ut sesongen, for fortsatt har Førde muligheten til å kapre seriegullet.

Kommentarer (1)