Publiserte artikler

Treviso mister sponsor

Siden klubben ble stiftet i 1987, har volleyball i den italienske byen Treviso vært forbundet med navnet Sisley, som er et av Benetton-kjedens merkevarer. Sisley Treviso har vært en av de ledende i Italia og Europa, og vunnet både det italienske mesterskapet (ni ganger) og Champions League (fire ganger). I øyeblikket ligger laget på fjerdeplass i Serie A1. Og at Benettonfamilien er sterkt inne både i volleyball og basketball i byen, viser blant annet det faktum at Andrea Benetton er klubbpresident i volleyballklubben.

Men på en pressekonferanse i Villa Minelli dag har Gilberto Benetton kunngjort at Benetton trekker seg ut av volleyball og basketball fra 2012, mens de opprettholder engasjementet i rugby, kan vi lese hos volleyball.it. Kanskje ikke den beste oppladningen foran lagets bortekamp mot Acqua Paradiso Monza Brianza i kveld?

Legg igjen en kommentar