Publiserte artikler

Nye muligheter med nytt nettsystem

Varier spill og trening med å sette opp lange nett.  I dag åpner det en nett butikk som selger lange nett slik at man kan komme i gang med nye øvelser og nye spillvarianter som definitivt vil kunne skape ny aktivitet.
 
”Fantastisk hjelpemiddel til å skape stor aktivitet”. KSK har nå over 300 aktive og bruker longnet på hver eneste trening sier Tor Inge Askeland, tidligere landslagsjef og nå ungdomstrener og leder i KSK.
 
Det patentsøkte nettoppsettet vil kunne aktivisere svært mange og er lettvint å bruke. Det er enkelt å sette nettet opp og ta det ned. Strammesystemet med trinser gjør det svært enkelt å stramme også over lange strekk. I tillegg utnytter det plassen i gymsaler, flerbrukshaller, tennisbaner, volleyballbaner og sandvolleyballbaner på en mye bedre måte.
 
Initiativtaker for LONGNET.no er forfatter av volleyball ABC, ballsidighet, minivolleyball, mangeårig landslagstrener og ungdomstrener trener Kåre Mol.
 
Se nettsidene her.

Legg igjen en kommentar