Publiserte artikler

UiS seriemestere!

Fem kamper før eliteseriesesongen avsluttes, kan UiS Volley allerede titulere seg som seriemestere. Etter at de i går slo Stod 3-1, kan de nemlig ikke nås igjen på tabellen. Etter 15 seriekamper har laget 42 poeng, mens Stod har 23 etter 14 og Oslo Volley 20 etter 13 kamper. De to lagene kan dermed får maksimalt 41 poeng, og må sammen med Koll (25 etter 15) og BSI (19 etter 15) slåss om de andre medaljene. NTNUI Volley har nå ikke lenger en gang teoretiske muligheter til å unngå sisteplassen.

Vi gratulerer UiS med et suverent mesterskap! Dette var lagets andre på rad. Og vi håper laget fortsetter å satse mot å nå også et internasjonalt godt nivå. Les mer i Aftenbladet og på hjemmesiden til UiS om gårdagens sikring av titelen. Stor reportasje også hos SmiS.

Legg igjen en kommentar