Publiserte artikler

NTNUI gjentok bedriften

Sesongens andre rankingturnering ble avviklet i Trondheim i helgen. Og som i forrige turnering, gikk NTNUI helt til topps ved å slå Sortland i finalen i kvinneklassen. Sterkt av Sortland å spille seg helt fram til sølvplass, etter som de jo ikke deltar i det ordinære seriespillet i 1. divisjon. På tredjeplass kom Førde, som avanserte to hakk fra forrige turnering. De vil dermed beholde plasseringen som nr. 2 på totalrankingen, og det gjør selvsagt også topplaget NTNUI.

I mennenes avdeling var det forrige turnerings sølvlag Koll som vant. Og om Sortlands plassering i kvinneklassen var imponerende, er det ikke mindre sterkt av andredivisjonslaget til Koll å gå helt til topps. Det var ellers store forandringer i toppen fra forrige gang. Vinnerlaget Nyborg tapte i kvartfinalen og ble bare nr. 6, mens bronsevinner OSI ble nr. 5. I finalen slo Koll Åsheim med 2-0, mens NTNUI ble nr. 3 og Førde nr. 4.

Alle resultatene finner du her, mens oppdateringen av totalrankingen ennå ikke er klar. Trolig er det uforandret i toppen med OSI i ledelse foran Åsheim, mens TVN, som ikke deltok i Trondheim, vil ramle ned fra sin tredjeplass..

Legg igjen en kommentar