Publiserte artikler

Ny trener for Polen

Andrea Anastasi

Italieneren Andrea Anastasi blir ny trener for det polske herrelandslaget etter argentineren Daniel Castellani. Som vi skrev i går, er sistnevnte blitt trener for de finske mennene. Det polske forbundet ønsket i utgangspunktet at treneren for det polske topplaget Skra Belchatow, Jacek Nawrocki, skulle overta landslaget. Men han ønsker ikke å gi seg med klubblaget.

Dermed ble det spådd at Anastasi, i konkurranse med en annen italiener som er ledig på markedet i øyeblikket, Fefè De Giorgi, lå best an i kampen om jobben. Og nå er det altså bekreftet at Anastasi, som ikke fikk forlenget kontrakten med det italienske landslaget, blir ny trener for Polen.

Av annet trenernytt kan nevnes at Edwin Benne ser ut til å overta Nederlands menn etter Peter Blangé, som har måttet gå etter svake resultater. Benne var forøvrig treneren som hadde jobben Tore Aleksandersen overtok i Schwerin. Benne måtte gå etter stor misnøye i klubben.

Og i Bulgaria er Radostin Stoytchev kåret til årets trener. Han er nytilsatt trener for mennenes landslag i Bulgaria, samtidig som han også trener trolig verdens beste klubblag i øyeblikket, Trentino.

Legg igjen en kommentar