Publiserte artikler

Rodrigão til Tyrkia

Den brasilianske verdensmesteren Rodrigo Santana, med kallenavnet Rodrigão, fikk tidligere i vinter sammen med oppleggeren Marcelinho sparken fra den brasilianske klubben sin, Pinheiros Sky. Grunnen var visst nok dårlig moral og dårlige holdninger.

Rodrigão har nå fått kontrakt med lederlaget i Tyrkia, Ziraat Bankasi, og midtspilleren ble også spilleklar tidsnok til kampen i CEV-cupen i går mot CSKA Sofia. Det var imidlertid ikke nok til å gi laget seier i kampen, CSKA vant 3-2. Men laget har muligheten til å vinne på hjemmebane neste uke, og om de da også vinner Golden Set, er de klar for semifinalen i denne europacupen. Rodrigãos kontrakt skal vare til mai i år.

Vi har tidligere meldt at Marcelinho har havnet i italienske Sisley Treviso. Foreløpig er det blitt smått med spilletid for oppleggeren som var ment å erstatte skadde Pujol. For så langt har Boninfante nektet å gi fra seg plassen, og Treviso har også gjort det godt i det siste.

Legg igjen en kommentar