Publiserte artikler

Wang og Førde

Wang Toppidrettsgymnas og de to skolene fra Førde, Sunnfjord Folkehøgskule og Hafstad Vidaregåande skule, markerte seg sterkest i toppen da Mesterskapet for videregående skoler ble avviklet i Randaberg i helgen. Sølvet i alle tre klassene gikk til Førde, Sunnfjord ble nr. 2 i jente- og mixklassen, mens Hafstad ble nr. 2 i gutteklassen. Men Wang var best i de to gjeveste klassene og tok gullet både for jenter og gutter. Gullet i mixklassen gikk til Volda Vidaregåande skule.

Informasjon, resultater og bilder fra turneringen finner du på Randabergs hjemmeside, og tolker vi bildene riktig, gikk bestemannsprisene til følgende: Martin Aase Bahr, Wang, i gutteklassen, Oda Ulveseth, Wang, i jenteklassen, og Odd Magnus Øvregaard, Volda, i mix.

Legg igjen en kommentar