Publiserte artikler

Førde til topps!

 

Nils Edvin Numme spilte en avgjørende rolle i NCC

Førde vant også sin siste kamp i NEVZA Club Championship, og kan dermed titulere seg som nordiske mestere som det første norske klubblag noen sinne. Seieren mot Linköping i dag satt langt inne, men etter at laget vant de to første settene, hadde laget i realiteten vunnet mesterskapet. De to neste settene gikk til svenskene, og det ble klart for et femte og avgjørende.

Førde så lenge ut til å kontroll på dette, men etter en god del feir fra Førdes side, kom Linköping opp på siden, og fra 13-13 utlignet svenskene hele tiden Førdes forsprang til Nils Edvin Numme slo inn den siste ballen til 19-17. Dermed ble Nils Edvin Førdes toppscorer også i denne kampen. Med 26 fikk han ett mer enn Geir Eithun og fire mer enn Linköpings Luke Smith. Med totalt 78 poeng på de tre kampene, skal han også bli vanskelig å ta igjen når de to danske lagene møtes i ettermiddag for å avgjøre hvem som skal bli nr. 2 og 3. Linköping blir sist.

Seierssifrene i dag ble 25-17, 25-21, 21-25, 21-25, 19-17.

Legg igjen en kommentar