Publiserte artikler

Analyseforbedring

Selskapet Data Project, som leverer verdens mest utbredte analyseverktøy for volleyball, blant annet Data Volley og Data Video, kommer snart med ny software for skjermberøringsutstyr. Programvaren er anslått å komme i slutten av juni, og vil være kompatibel med Windows og Mac OS, og selvsagt også med all annen software fra Data Project. Prisen blir heller ikke avskrekkende, 49 euro er overkommelig for de fleste.

Fordelen med den nye programvaren er at den lett kan benyttes av treneren fra benken, som ved hjelp av to trykk kan få med hele ballvekslingen. Retningen på serven eller angrepet kommer automatisk når punktet hvor ballen lander markeres på skjermen. Viktig informasjon kommer i reell tid, og taktiske avgjørelser kan tas umiddelbart.

Legg igjen en kommentar