Publiserte artikler

Fra Tromsø til Odense

Til Marienlyst, Lars Ivar Henriksen. Foto: Marienlyst

BK Tromsøs solide poengplukker Lars Ivar Henriksen blir ny spiller for laget som har vært ledende i Danmark de siste sesongene, Marienlyst, kan vi lese på Marienlysts hjemmesider. Lars Ivar har ikke spilt så mye for BK Tromsø denne sesongen, etter som han studerte i Canada sist høst. En hovedgrunn til at han flytter, er at kjæresten skal starte studier i Odense, byen Marienlyst tilhører.

Lars Ivar fikk muligheten til å prøvespille for Marienlyst i romjulen, og klubben har tydeligvis vært så fornøyd med ham at de har gitt ham kontrakt. I første omgang blir Lars Ivar et supplement på diagonalplassen til amerikanske Chris Kozlarek, men han vil også kunne konkurrere om en kantplass.

Marienlyst er ikke ukjent med norske spillere. Joakim Larsen fra Skjeberg spilte der forrige sesong, en sesong da laget både ble danske mestere og vant NEVZA Club Championship. Den siste titelen skal for øvrig laget forsvare siste helgen i januar, og da får Førde muligheten til å se om Lars Ivar har greid å slå seg inn i Marienlysts førsteoppstilling, etter som Førde også har kvalifisert seg til sluttspillet i NCC, etter blant annet å ha tapt 2-3 for nettopp Marienlyst i kvalifiseringsturneringen.

Legg igjen en kommentar