Publiserte artikler

Mizuno fortsetter

Shuichi Mizuno. Foto: J&D Agency

Etter at Darek Marszalek sluttet jobben som trener for det polske elitelaget Pamapol Wieluń, overtok assistenten, Norgeskjenningen Shuichi Mizuno, jobben som hovedtrener midlertidig. Den første kampen etter at Mizuno overtok, spilte laget veldig godt og fikk med seg et poeng borte mot favoritten ZAKSA Kędzierzyn-Koźle etter å ha tapt 2-3.

Mizuno får derfor fornyet tillit av klubbledelsen og skal lede laget også i den neste kampen, hjemme mot AZS Częstochowa, selv om tre trenere har vist interesse for å overta laget. Anonyme kilder i spillerstallen sier seg godt fornøyde med Mizuno, ikke minst fordi treningene nå er mye mer organiserte både på tid og innhold.

Pamapol Wieluń ligger i øyeblikket som nr. 9 av 10 lag med 8 poeng, og har to poeng opp til åttendeplassen.

Legg igjen en kommentar