Publiserte artikler

Internasjonale dommeroppgaver

Det er ikke bare spillerne til UiS og Nyborg som har vært i aktivitet internasjonalt denne høsten. To av våre internasjonale dommere, Lars Rydland og Tim Kaaber, har også dømt i europacupene, og skal også dømme senere i høst og vinter. Også Andreas Myredal har fått oppgaver senere i høst. Lars Rydland dømte kampen mellom Sun Oulu og Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL) i CEV-cupen onsdag, en kamp polakkene vant klart 3-0.

Tim Kaaber var i Nederland og var andredommer i Challenge Cup for menn mellom Langhenkelvolley Doetinchem og Tytan AZS Czestochowa. Her ble resultatet 1-3. Tim skal senere til Salo i Finland og være førstedommer i kvinnenes CEV-cup mellom hjemmelaget LP Salo og spanske Valeriano Alles Menorca. Og han skal dømme i kvalifiseringspuljen til U19-EM i Latvia på nyåret.

Våre tre internasjonale dommere har også flere oppgaver i vente, men lagene som møtes er ikke klare ennå.

Legg igjen en kommentar