Publiserte artikler

Wieluń vant

Laget som Dariusz Marszalek og Shuichi Mizuno trener, Pamapol Wieluń, tok steget opp fra sisteplassen i den polske PlusLiga da de i går noe overraskende slo Fart Kielce 3-1 på bortebane. Settsifrene ble 17-25, 25-21, 27-29, 26-28, så det ble knappe avgjørelser i de siste settene. Dermed gikk Wieluń opp til 7. plass på tabellen, og har tre lag bak seg. Ett av dem er gårsdagens motstander.

I toppen av tabellen ble det ellers lederskifte. Resovia Rzeszów, som har ledet serien de fem første rundene, greide bare to poeng mot Kędzierzyn-Koźle, og ble forbigått av polsk volleyball storlag de siste sesongene, Skra Bełchatów. Runden ble ellers preget av en stygg skade på en av Polens stjernespillere, Sebastian Świderski på Kędzierzyn-Koźle. Han fikk kneet ut av ledd og en overriving på kvadriceps. Operasjon må til, og han er ventelig ute i fire måneder. Svært uheldig for den dyktige spilleren som også var ute med skade i en lengre periode forrige sesong.

Legg igjen en kommentar