Publiserte artikler

Stod til semifinale

Stod vant kvartfinalekampen i NM mot BSI i Stemmemyrshallen i Bergen i går med 3-1. BSI hadde vunnet 3-0 i seriekamp mellom de to lagene for en og en halv uke siden, og kom også best i gang i denne kampen. Men Stod utjevnet raskt BSIs forsprang og vant det første settet.

I andre sett servet BSI trønderne, med tre utenlandske innslag, mer eller mindre av banen og vant settet med utklassingssifre. Men Stod kom tilbake. De fikk justert servemottaket, og etter at lagene hadde kjempet jevnt til 11-11 gjorde Stod et rykk og vant settet. Og det i fjerde settet lå de litt foran hele veien og vant til slutt en fortjent seier.

Laget fra Nord-Trøndelag vant først og fremst på bedre forsvarsspill og en god blokk, mens BSI lot muligheten til å få et femte sett gå fra seg da de rotet bort fire gratisballer. Stod viste fram sin amerikanske opplegger i denne kampen, men foreløpig bør ikke Marianne Steen Knutsen være engstelig for å miste plassen som opplegger.

Les ellers mer i Trønder-Avisa, og se referat fra kampen hos Hordaland Volleyballkrets.

Legg igjen en kommentar