Publiserte artikler

Nyborg videre!

Nyborg vant også den andre kampen i GM Capital Challenge Cup mot sveitsiske Seat Volley Näfels, og er dermed klar for andre runde i europacupen. Kampen ble vunnet 3-1 (25-20, 19-25, 25-15, 25-23), og bortsett fra andre sett og perioder av fjerde, hadde Nyborg god kontroll på motstanderne. Kampen i dag var nok kvalitetsmessig mer ujevn enn gårsdagens, men med spesielt Ørjan Siljander i storslag i angrep og på serve, og solid blokk og angrep fra Øivind Hordvik, ble mange ekstrapoeng sikret. Og med godt servemottak, der libero Yngve Sundfjord har vært solid hele helgen, kunne Nyborg kjøre en sikker side out.

Dessverre fungerte ikke Poengliga i dag, men det vil overraske om om ikke Siljander tok flest poeng.

Nyborgs motstander i andre runde blir belgisk. Prefaxis Menen starter med hjemmekamp i uke 46, mens Nyborg er vertskap uken etter. Da får vi håpe at mer enn et par hundre volleyballinteresserte kjenner sin besøkelsestid og heier hjemmelaget videre. Enkelt blir det ikke, Belgia har svært god klubbvolleyball, men det er ingen grunn for bergenserne til å gi opp før kampene.

Se også Bergens Tidende, BA og Näfels hjemmeside.

Kommentarer (3)