Publiserte artikler

Jentene på fjerde

Bronsefinalen begynte bra for de norske jentene i NEVZA U17 i dag. De halte i land det jevne førstesettet mot Sverige med 25-23. Men så overtok svenskene mer og mer og tok de tre neste settene relativt greit med 25-14, 25-19, 25-19. Flest poeng av de norske tok Ragni Steen med 13, mens Susann Jægtnes Bech tok 11. Flest hos svenskene tok Alexandra Lazic med 15.

I skrivende stund skal guttene være i gang med sin finale mot Sverige, men så langt vises ikke noe på pointtracker. Resultatene vil komme her. Og etter hvert vil antakelig Sverige bringe stoff fra kampene her.

Uansett utfall vil guttene ha gjort en kjempeinnsats. De har ikke hatt anledning til særlig samkjøring. De har ikke spilt noen kamper sammen før, og tre av de som har spilt mest, kom rett fra Canada til mesterskapet, så ikke bare var de døgnville, de hadde heller ikke fått trent sammen med resten av troppen. Så sammen med U19-lagenes innsats de senere årene, viser dette at det gror godt i norsk volleyball.

Bronsemedaljen i gutteklassen har gått til Danmark etter at de slo Finland 3-1, mens Island har blitt nr. 5 i begge klassene.

Legg igjen en kommentar